Ga mee op ontdekkingsreis: plannen, ontdekken, reflecteren en genieten in de zomervakantie!☀ī¸

 

Maak van elke vakantiedag een avontuur met Happy Vakantie - het perfecte dagboek en planner voor jouw zoon of dochter! 🌞

 

Heeft jouw kind behoefte aan planning, structuur en voorspelbaarheid tijdens de zomervakantie?

En wil je hen tegelijkertijd een kostbare herinnering aan de vakantie geven?

Dan is Happy Vakantie de ultieme oplossing! 🎉

 

 

Dit unieke boek, ontworpen door kinderpsychotherapeute Fien, combineert de voordelen van een dagboek en een planner op maat van kinderen. Speciaal ontwikkeld voor kinderen die al zelfstandig kunnen lezen en schrijven.

 

Happy Vakantie stimuleert kinderen om bewust te worden van hun gedachten, gevoelens en acties. Het bevordert hun creativiteit, zelfvertrouwen en innerlijke rust. 🌈

Of scroll door naar het einde, daar hebben we nog een extraatje!

 

Wat kun je verwachten in dit geweldige boek? (6 delen)

 

Happy Vakantie biedt een terugblik op het afgelopen schooljaar, spelletjes om plezier te maken, handige checklijsten, slimme planningstools, inspirerende reflectievragen en, niet te vergeten, vrolijke stickers! Bovendien helpt het kinderen zich voor te bereiden op het nieuwe schooljaar, zodat ze vol vertrouwen van hun vakantie kunnen genieten.

 

Dit jaar bieden we iets nieuws aan: Je kan de planner aankopen met structuurstickers of beloningsstickers:

 

Structuurstickers zijn stickers om op voorhand aan te geven welke dat het zal zijn (dagje thuis, op kamp, op reis, dagje met schermen, met vriendjes, ...). 

 

Beloningsstickers zijn stickers om 's avonds net voor het slapengaan te plakken als beloning om alles flink in te vullen. Je kan kiezen uit verschillende soorten stickers:

 

Of een mix van de beloningsstickers.

 

Wist je dat het gebruik van een agenda en het reflecteren op de dag ook geweldige voordelen biedt voor jouw kind? 

 

  1. 🗓 Belang van een agenda: Een agenda helpt kinderen om hun tijd te organiseren en structuur aan te brengen in hun dagelijkse activiteiten. Vooral tijdens de zomervakantie, wanneer de routine minder strikt is, kan een agenda hen helpen om hun tijd effectief te benutten, doelen te stellen en georganiseerd te blijven.

  2. 📝 Reflectie en emoties: Door stil te staan bij hun dag en te reflecteren, leren kinderen belangrijke emotionele vaardigheden. Ze kunnen nadenken over hun gevoelens, ontdekken waar ze trots op zijn, en positieve momenten of uitdagingen identificeren. Dit helpt hen om zelfbewustzijn te ontwikkelen en hun emotioneel welzijn te bevorderen.

 

Kortom:

Happy Vakantie is verdeeld in 6 boeiende delen, bevat maar liefst meer dan 140 kleurrijke stickers, biedt 120 pagina's puur plezier en is een leuk herinneringsboek van de zomer van 2023 ! đŸ’Ģ

 

Wacht niet langer!

Geef jouw kind de mogelijkheid om een onvergetelijke zomer te beleven, vol avontuur en leerzame momenten.

Bestel nu Happy Vakantie en maak van de vakantie een waar feest! 🎁✨

 

Wil je er ook een snuifje babbelplezier aan toevoegen?

Dan hebben we nog iets extra!*

 

Ben jij op zoek naar een manier om kinderen beter te begrijpen en wil je graag de verbinding versterken? Heb je nood aan iets extra om de dag af te sluiten tijdens het avondritueel?

 

‘Babbelkaartjes’ is een verbindende methodiek van 56 babbelkaarten en 4 uitlegkaarten waarmee je inzet op bewustwording, identiteitsontwikkeling, verbinding en creatief denken.

 

Hoe werkt het precies?

Neem een kaart uit de doos, lees de vraag en laat het kind het eerste zeggen wat in hem of haar opkomt. Er zijn geen foute antwoorden, want iedereen denkt op zijn eigen, unieke manier. Neem het doosje bijvoorbeeld mee aan tafel, in de zetel, op reis, in de klas of naar de speelplaats.

 

Vanaf zes jaar.

Lees je de kaartjes voor? Dan kan het ook voor jongere kinderen.

 *Opgelet: Happy Zomerpakket is beschikbaar zolang de voorraad strekt.